EUROSEAT

Casterchef bordenwarmkast voor 30 borden

Status: Goed
Lengte: 38 CM
Breedte: 41 CM
Hoogte: 58 CM
Datum : juli 2015
Model : 688050
Power : 400W
Volt : 230V
Merk: Caterchef
Kleur: Zilver
Materiaal: Aluminium
Voorraad
1 stuks
Stukprijs

 149,99

Partijprijs v/a 1
€ 149,99
Alle getoonde prijzen zijn per stuk en exclusief BTW
Aantal Prijs
1  149,99
2+  149,99
x
Voeg aan offerte toe
x

Productspecificaties

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw gerechten op de juiste temperatuur te houden en uw gasten altijd warme en smakelijke maaltijden te serveren? Ontdek de Caterchef Bordenwarmkast, een betrouwbare en professionele oplossing voor uw horecabedrijf.

  • Temperatuurbeheersing: Met de Caterchef Bordenwarmkast kunt u eenvoudig de gewenste temperatuur instellen om uw borden warm te houden. De temperatuur is instelbaar tot 85°C, zodat uw gerechten altijd op de perfecte serveertemperatuur zijn.
  • Ruime Capaciteit: Deze bordenwarmkast heeft een royale capaciteit en biedt plaats aan maximaal 30 borden met een maximale diameter van 32 cm. Zo kunt u voldoende borden verwarmen voor uw drukste service-uren.
  • Eenvoudig in Gebruik: De bediening van deze warmkast is gebruiksvriendelijk, waardoor uw personeel snel en efficiënt kan werken. De duidelijke temperatuurregeling maakt het aanpassen aan uw specifieke behoeften heel eenvoudig
  • Compact en Ruimtebesparend: Deze warmkast is compact van formaat en past gemakkelijk in uw keuken of achter de bar. Het neemt weinig ruimte in beslag en is daarom perfect voor horecagelegenheden met beperkte ruimte.
  • Professioneel Design: Het strakke en professionele ontwerp van de Caterchef Bordenwarmkast past naadloos in elke professionele keukenomgeving en voegt een vleugje efficiëntie toe aan uw bedrijfsvoering

    Of u nu een druk restaurant, een gezellig café of een cateringbedrijf runt, de Caterchef Bordenwarmkast is de ideale keuze om uw gerechten warm te houden en de kwaliteit van uw service te verbeteren.

Extra informatie

Vragen?

Liever onze producten in het echt bekijken?