Onderstellen


Extra filters

EuroSeat Horeca Meubel Outlet biedt u gebruikte tafelonderstellen tegen een mooie prijs. Onze tafelonderstellen zijn van goede kwaliteit en zijn in veel gevallen aan te schaffen in een grotere partij. Uiteraard kunt u de actuele voorraad altijd online bekijken. Tevens bent u welkom in onze 10.000 vierkante meter grote loods in Alkmaar.

Wij vinden het uiteraard belangrijk dat u een ruime keuze heeft. U wilt uw horecagelegenheid immers volledig naar uw eigen wensen en smaak in kunnen richten. Wij bieden u een zeer ruim assortiment gebruikte tafelonderstellen, in de meest uiteenlopende stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor tafelonderstellen met een moderne, klassieke, landelijke of bijvoorbeeld design uitstraling. Uiteraard zijn diverse modellen in meerdere kleuren beschikbaar. Tevens heeft u meer dan voldoende keuze aan materialen. Kortom, als grootste gebruikt horecameubilair outlet van Europa bieden wij u meer dan genoeg keuze als het om de inrichting van uw gelegenheid gaat.

Gebruikte tafelonderstellen en tafelbladen

U kunt natuurlijk uitsluitend tafelonderstellen kopen wanneer uw tafelbladen nog in goede staat zijn. Echter, u kunt bij ons ook een ruime collectie losse tafelbladen in meerdere modellen, kleuren en dessins vinden. Zo stelt u gemakkelijk uw ideale tafels samen, in de gewenste stijl. Wij hebben tafelbladen voor gebruik binnen en buiten. Wilt u toch liever complete tafels aanschaffen? Dan staat er voor u een uitgebreid aanbod aan gebruikte tafels voor u klaar, van salontafels en sidetables tot statafels. Bekijk het complete aanbod, van meer dan 75.000 artikelen, direct hier of breng ons een vrijblijvend bezoek. U bent altijd welkom.