Tafelbladen


Extra filters

Bij Euroseat vindt u een keur aan tafelbladen. De meest uitgebreide collectie treft u aan bij de grootste gebruikte horecameubilair outlet van Europa.

Gebruikte tafelbladen voor binnen 

Tafelbladen voor binnen, te kust en te keur. De tafelbladen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en gemakkelijk in onderhoud. Denk hierbij aan het inrichten van een eetcafé, een strandcafé, een restaurant. Of aan een computerruimte voor senioren, een vergaderruimte bij uw sportaccommodatie, maar ook aan een knutselhoek op de camping. Wij hebben tafelbladen in diverse vormen zoals rond, vierkant en zeshoekig. Maar ook in meerdere kleuren en kleurstellingen. Zoals u ziet er is een ruime keuze mogelijk. U vindt hier voor iedere inrichting een passend gebruikt tafelblad. Bovendien hebben we grotere aantallen op voorraad zodat u een complete ruimte op uniforme wijze kunt inrichten.

Gebruikte tafelbladen voor uw terras

Een ruime sortering tafelbladen voor uw terras of voor outdoor gebruik. Onderhoudsvrije bladen, in verschillende afmetingen, kleuren en dessins. Bij ons vindt u wat u zoekt voor een betaalbare prijs! Wij hebben een ruime sortering aan tweedehands terrasbladen in verschillende kleuren. Wij krijgen steeds nieuwe aanvoer van grote partijen gebruikte tafelbladen. Bij Euroseat is de keuze werkelijk reuze. U kiest precies wat bij uw terras of buitenaccommodatie past!