Binnenbladen


Extra filters

Horeca tafelbladen

Bij Euroseat.nl koopt u de horeca tafelbladen die perfect passen bij uw interieur. Dankzij goede contacten met onze leveranciers uit de Benelux kunnen we onze relaties perfect onderhouden gebruikt meubilair aanbieden voor spotprijzen. Ons assortiment bevat ook met regelmaat nieuwe horeca tafelbladen. Onze tafelbladen zijn geschikt voor diverse gelegenheden -van strandtent tot eetcafé en restaurant- en zijn vriendelijk in onderhoud en prijs. We hebben horeca tafelbladen in diverse vormen, maten, kleuren en materialen:

Houten horeca tafelbladen

Horeca tafelbladen van hout kunnen áltijd! En overal. Niet voor niets kiezen de meeste uitbaters voor horeca tafelbladen van hout. Om te voorkomen dat u elk voorjaar staat te schuren en lakken, kunt u ook kiezen voor horeca tafelbladen van Werzalit. Ze zijn vrijwel ongevoelig voor mechanische, thermische en chemische invloeden. Daar mag op gemorst worden! Het gladde, gesloten oppervlak, dat homogeen met het houtmateriaal wordt geperst, is gemakkelijk te reinigen en voldoet aan de hygiënische eisen in de professionele gastronomie. Bent u eigenaar van een stadsstrand of café? Bekijk hier ons assortiment.

 

Horeca tafelbladen van kunststof

Een prima optie! Euroseat.nl heeft bijvoorbeeld regelmatig wicker look-a-like bladen, perfect voor uw terras. Combineer de horeca tafelbladen met hockers of banken van wicker voor de ultieme loungelook. Bij uitstek geschikt voor de moderne horecaondernemer. Klik hier voor ons actuele aanbod.

 

Ook horeca tafelbladen van andere materialen vindt u regelmatig terug in onze webshop. Keuze genoeg! U vindt voor iedere inrichting een passend horeca tafelblad. Bovendien hebben we grote aantallen op voorraad zodat u een complete ruimte op uniforme wijze kunt inrichten.

 

Grote en kleine partijen

Onze partijen bestaan doorgaans uit tientallen horeca terrastafels. Dat loopt niet zelden op tot partijen van honderd stuks en meer. Ook voor extreem voordelige horeca terrastafels -speciaal voor de startende horecaondernemer- zit u goed bij Euroseat. Profiteer van onze ultiem lage partijprijzen.

 

Over Euroseat.nl

Euroseat.nl is de horeca tafelbladen outlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en hanteren een standaard voorraad van minimaal 75.000 artikelen. In onze outlet verkopen we naast horeca tafelbladen ook ander horecameubilair als statafels, horecatafels en verlichting. In principe halen onze klanten hun horeca tafelbladen op bij onze outlet in Alkmaar. Wilt u uw meubilair liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor u. Neem gerust contact met ons op. De meeste horeca tafelbladen in ons assortiment zijn geschikt voor binnen en buiten. Door tafelbladen te combineren krijgt uw restaurant, hotel of terras de gewenste uitstraling. Bent u ook op zoek naar onderstellen voor uw horeca tafelbladen? Die koopt u hier.

 

Waarom komt u naar Euroseat.nl?

  • we zijn de grootste outlet van Europa

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder horeca tafelbladen, bieden wij onze klanten precies dát wat ze willen.

 

  • u vindt uw horeca tafelbladen nergens goedkoper

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

 

  • omdat we service erg belangrijk vinden

Daarom kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur onze showroom bezoeken, kunt u een zoekopdracht bij ons uitzetten en kunt u desgewenst ook uw volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor u klaar.

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over specifieke horeca tafelbladen of wilt u een zoekopdracht uitzetten? Neem gerust contact op via 072-5207139.