Klap-/stapelbare tafels


Extra filters

Klaptafels kopen

Iedereen kent de inklapbare statafel. Sterker nog, de meesten van ons hebben er een stuk of wat van in de schuur staan. Ze komen elke verjaardag tevoorschijn. Maar statafels zijn ook in horecagelegenheden super praktisch. Voor de vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld. Anders dan de naam doet vermoeden zorgt de koop van sta- ofwel klaptafels voor beweging en dynamiek in een ruimte. Even bijkletsen aan die andere tafel is een stuk gemakkelijker dan wanneer men aan een tafel zit. Ook het gemak van klaptafels ervaren? Bij Euroseat.nl koopt u ze super voordelig.

Onze meubeloutlet is de grootste van Europa. Dankzij samenwerkingen met diverse leveranciers in de Benelux kunt u klaptafels en ander horecameubilair bijzonder voordelig bij ons kopen. We hebben zowel gebruikt als nieuw meubilair die we per stuk of in partijen verkopen. Bekijk hier ons aanbod.

 

Lekker staan op het terras
Een klaptafel kopen is dus handig voor horecaondernemers én particulieren. Klaptafels zijn eenvoudig in en uit te klappen en nemen slechts weinig ruimte in beslag wanneer ze niet in gebruik zijn. Goed om even te benadrukken: uw gekochte klaptafels zijn natuurlijk ook prima buiten te gebruiken. Zo vergroot u eenvoudig de capaciteit van uw terras. Bovendien vallen klaptafels vaak in de smaak bij terrasbezoekers. Klaptafels kopen, voor een flexibele oplossing!

 

Waarom klaptafels kopen bij Euroseat.nl?

  • we zijn de grootste outlet van Europa

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder super praktische klaptafels, kopen onze klanten precies wat ze willen.

  • u vindt uw klaptafels nergens goedkoper

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

  • omdat we service erg belangrijk vinden

Daarom kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur onze showroom bezoeken, kunt u een zoekopdracht bij ons uitzetten en kunt u desgewenst ook uw volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor u klaar.

 

Gebruikte klaptafels kopen?

Onze tweedehands klaptafels zijn van topkwaliteit -we verkopen alleen meubilair dat aan onze kwaliteitseisen voldoet- en toch lekker voordelig. Euroseat.nl levert diverse soorten klaptafels te koop:

  • statafels
  • ronde, vierkante en zelfs klaptafels voor in een hoek
  • lage klaptafels om aan te zitten

 

Kortom, u vindt altijd dát wat u zoekt. In ons aanbod staan de stuksprijzen en de partijprijzen vermeld. U weet meteen waar u aan toe bent. Onze overzichtelijke webshop bevat horecameubilair waaronder klaptafels tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u de perfecte klaptafels gevonden en wilt u graag overgaan tot koop? Selecteer de gewenste klaptafels, vul het gewenste aantal en uw gegevens in en verzend uw offerte- of bestelformulier. We nemen dezelfde dag nog contact met u op. Naast lage prijzen, vinden wij namelijk ook service heel gewoon.

 

Goed te weten: niet al ons meubilair is gebruikt. Een flink deel van ons assortiment is afkomstig uit oude collecties. Wilt u liever nieuwe klaptafels kopen? Ook dan zit u dus goed bij Euroseat.nl. 

 

Over Euroseat.nl

Euroseat.nl is de grootste meubeloutlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en hanteren een standaard voorraad van minimaal 75.000 artikelen. In principe halen onze klanten hun bestellingen op bij ons magazijn in Alkmaar. Wilt u uw gekochte klaptafels liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor u. Neem gerust contact met ons op. Ons horecameubilair en dus ook uw klaptafels zijn van goede kwaliteit. Daar kunt u mee voor de dag komen.

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over het kopen van klaptafels? Neem gerust contact op via 072-5207139.