Barkrukken


Extra filters

Barkrukken outlet
Barkrukken voor uw horecagelegenheid koopt u bij dé barkrukken outlet: Euroseat.nl. Het aanschaffen van nieuwe barkrukken is bij ons geen dure aangelegenheid. Dankzij samenwerkingen met diverse leveranciers in de Benelux is ons assortiment altijd even omvangrijk als vriendelijk geprijsd. Heeft u barkrukken nodig? Bezoek gerust de showroom van dé barkrukken outlet van Europa. Barkrukken zijn niet alleen praktisch, ze dragen ook bij aan de sfeer van uw café of restaurant. Door materialen goed te combineren zorgen onze leveranciers voor een mooi scala barkrukken die u eenvoudig kunt bestellen in de webshop van onze outlet.

 

Over de barkruk
Een barkruk is een kruk met lange poten, ideaal voor gebruik aan de bar of uw moderne keuken. De meeste barkrukken hebben vier poten, maar er zijn ook voldoende krukken met een massief onderstel. Wanneer men aan een barkruk denkt, heeft men doorgaans de klassieke, ronde, houten kruk voor ogen. Donker gekleurd en zonder leuning. Natuurlijk verkopen we deze krukken in onze barkrukken outlet. Maar er is nog zoveel meer:

 • barkrukken met leren zitting
 • barkrukken met rugleuning
 • barkrukken met prachtige prints
 • design barkrukken
 • vintage barkrukken
 • draaikrukken

Kortom, barkrukken outlet Euroseat.nl heeft van alles in huis. Een praatje maken aan de bar (in de horeca of thuis) is voor velen de ultieme ontspanning. Koop uw ideale barkrukken in onze outlet.

 

Over Euroseat.nl

Euroseat.nl is de grootste barkrukken outlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en hanteren een standaard voorraad van minimaal 75.000 artikelen. In onze outlet verkopen we barkrukken, maar ook ander horecameubilair als statafels, horecatafelsen parasols. In principe halen onze klanten hun barkrukken op bij onze outlet in Alkmaar. Wilt u uw meubilair liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor u. Neem gerust contact met ons op. Ons horecameubilair en dus ook uw barkrukken zijn van goede kwaliteit. Gegarandeerd!

 

Waarom komt u naar Euroseat.nl?

 • we zijn de grootste barkrukken outlet van Europa

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder barkrukken, bieden wij onze klanten precies dát wat ze willen.

 • u vindt uw barkrukken nergens goedkoper

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

 • omdat we service erg belangrijk vinden

Daarom kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur onze barkrukken outlet bezoeken, kunt u een zoekopdracht bij ons uitzetten en kunt u desgewenst ook uw volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor u klaar.

 

Bestelwijze barkrukken outlet
In de overzichtelijke webshop van onze outlet bieden wij barkrukken aan tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u uw ideale barkrukken gevonden? De zitmeubels die perfect passen bij de stijl van uw horecagelegenheid, clubhuis of woning? Onze bestelwijze is heel overzichtelijk:

 • selecteer de gewenste barkrukken in onze outlet-shop
 • vul het gewenste aantal en uw gegevens in
 • verzend uw offerte- of bestelformulier
 • ontvang nog dezelfde dag uw offerte

Komt u er niet uit? Of bent u op zoek naar een specifiek soort barkrukken? Bel gerust even naar onze outlet! Want net als het hanteren van lage prijzen vinden wij het verstrekken van service heel normaal. We staan voor u klaar.

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over onze barkrukken outlet? Neem gerust contact op via 072-5207139.