Nieuwe statafels


Extra filters

Statafels - voor de gewenste sfeer

Statafels zijn een onmisbaar onderdeel in uw horecagelegenheid. Ze zijn ruimtebesparend en staan garant voor een gezellige sfeer. Gasten aan statafels bewegen gemakkelijker dan zittende gasten, hiermee zorgt de statafel voor een dynamisch gezelschap. Wilt u een statafel kopen als vast onderdeel van uw interieur? Kies dan voor een massief exemplaar met vloerbevestiging of een koop een stevige statafel van massief hout of staal. Gebruikt u de statafel alleen bij speciale gelegenheden? Koop dan een opklapbare statafel om ruimte te besparen. Waar u ook voor kiest, Euroseat.nl heeft het in huis!

 

Statafels kopen

Waarom teveel betalen voor uw horecameubilair? Statafels hoopt u bij Euroseat.nl, hét adres voor horecameubilair. Koop een paar statafels -ook wel partytafels, hangtafels of praattafels genoemd- voor de uitbreiding van uw interieur of vervang in één keer uw huidige meubilair. U betaalt slechts een deel van de originele aankoopprijs. Voor het kopen van statafels en de inrichting van uw horecabedrijf komt u naar Euroseat.nl.

 

Onze collectie statafels
Bij Euroseat.nl kunt u alle soorten statafels kopen. We hebben statafels voor werkelijk iedere gelegenheid. Ons assortiment bevat tafels voor binnen én voor buiten, voor grote en voor kleine gezelschappen, voor diners en voor borrels. Van handige ruimtebesparende tafels tot grote stamtafels, statafels koopt u voordelig bij Euroseat.nl.


Euroseat.nl levert:

  • ronde statafels
  • opklapbare statafels
  • design statafels
  • vaste statafels

 

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner op het gebied van horecameubilair. Vele tevreden klanten zijn u dan ook al voorgegaan in het kopen van statafels.

Bestellen
In onze overzichtelijke webshop staan vele honderden statafels te koop tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u de perfecte statafels gevonden en wilt u graag overgaan tot koop? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop. Selecteer de gewenste statafel, vul het gewenste aantal en uw gegevens in en verzend uw offerte- of bestelformulier. We nemen dezelfde dag nog contact met u op. Naast lage prijzen, vinden wij namelijk ook service heel gewoon.

 

Voor wie

Euroseat levert aan zowel zakelijke als particuliere relaties. Veel horecabedrijven, verhuurbedrijven en trouwe particuliere klanten kopen hun statafels al vele jaren bij Euroseat.nl. Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten. Natuurlijk kunnen we uw gekochte statafels desgewenst op locatie bezorgen. We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen tijdig kunnen leveren. Wilt u uw huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

De grootste horecameubeloutlet van Europa
Wilt u betaalbare en bovendien kwalitatieve statafels kopen? Dan komt u vanzelf bij Euroseat.nl in Alkmaar uit. Onze meubeloutlet is de grootste van Europa. We werken nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een compleet assortiment horecameubilair bieden: horecatafels, horecastoelen, barkrukken, statafels, stapelstoelen, terrasstoelen enzovoort. Statafels koopt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Daar kunt u mee voor de dag komen. Op zoek naar een specifieke statafels? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn u graag van dienst!

 

Wilt u meer weten? Wilt u speciale statafels kopen? Neem gerust contact op via 072-5207139.