Opkopen horeca

Horeca opkoper
Is uw horecabedrijf toe aan een nieuwe inventaris? Wij kopen uw horecameubilair en
-apparatuur op voor een goede prijs. En uw oude inventaris? Dat geven wij vervolgens een tweede kans.

 

Facts & figures horecaoutlet en horeca opkoper Euroseat.nl:

  • met een bedrijfshal van 10.000 vierkante meter en 75.000 stuks horecameubilair zijn wij de grootste horecameubilair outlet van Europa
  • we kopen horeca inventarissen op tegen reële prijzen
  • we vinden service even belangrijk als goede prijzen

 

Met genoemde service doelen we onder meer op het feit dat we desgewenst uw gehele inventaris opkopen. Ook meubilair en apparatuur dat niet herbruikbaar is, dit verwerken we via onze milieustraat. Hier sorteren we (delen van) het meubilair naar materiaalsoort waarna ze door diverse afvalverwerkers klaargemaakt worden voor hergebruik.

 

Opkopen horecameubilair van A tot Z geregeld

Kiest u voor Euroseat.nl, dan bent u zeker van een snelle en efficiënte afwikkeling. Zoals gezegd kopen wij desgewenst uw gehele horeca-inventaris op. Dat betekent natuurlijk ook dat we de materialen demonteren en zorgdragen voor transport. U heeft er geen omkijken naar.

 

Nieuw horecameubilair
Opkopen van uw horecameubilair is één. Maar heeft u al nagedacht over vervangend meubilair of bent u nog aan het oriënteren? Ook dan is Euroseat.nl u graag van dienst. Wij verzorgen regelmatig herinrichtingen van horecagelegenheden. Onze ervaren medewerkers weten zonder uitzondering een unieke en onderscheidende sfeer neer te zetten. Uiteraard tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Eerst rondkijken? Bekijk ons aanbod in horecameubilair eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze outlet in Alkmaar. We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

 

Uw horecameubilair laten opkopen?

Vul hieronder uw gegevens in en voeg een foto toe van het meubilair dat uw wilt laten opkopen. Wij nemen binnen twee dagen contact met u op. Liever contact via Whatsapp? Dan kan ook:

 

Wilt u meer weten over de opkoopmogelijkheden voor uw horecabedrijf of een gratis waardebepaling ontvangen? Neem meteen even contact op via 072-5207139 of info@eurseat.nl. Wij zijn u graag van dienst!