Euroseat speciaal voor particulieren

Tweedehands café stoelen, horeca terrasstoelen en terrastafels voor thuis

Euroseat staat al twintig jaar bekend als dé groothandel in nieuwe en gebruikte horecameubels voor de zakelijke markt. Maar wist u dat u ook als particulier nieuwe en tweedehands meubelen bij Euroseat kunt bestellen? Bent u op zoek naar bijvoorbeeld café stoelen, terrasstoelen of terrastafels voor een betaalbare prijs, bekijk dan snel ons aanbod!

  • Uniek aanbod in nieuw en gebruikt horeca meubilair
  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijs
  • ‘What you see is what you get’
  • Alle meubilair te bekijken in ons magazijn
  • Alles op voorraad
  • Ophalen of laten bezorgen

Euroseat: de grootste horeca meubel outlet in Europa

Euroseat is de grootste horeca meubel outlet van Europa en sinds 2000 gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikt horecameubilair. We werken samen met alle A-merken, grote importeurs en fabrikanten in Europa. Op deze manier hebben wij altijd en voor iedereen een uniek aanbod in nieuw en gebruikt horecameubilair.

 

Gebruikte horecastoelen en -tafels

Speciaal voor u zoeken we naar de mooiste tweedehands meubels, zoals gebruikte caféstoelen, terrasstoelen- en tafels uit de horeca. Alle meubels worden gecheckt op kwaliteit, indien nodig opgeknapt en vervolgens tegen een scherpe prijs aangeboden. Zo geven we de stoelen en tafels samen met u een tweede leven. Dit is goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

 

Horeca meubilair tegen zeer scherpe prijzen

Ook nieuw horeca meubilair, zoals B-keus caféstoelen of oudere modellen horeca terrasstoelen, vindt u bij ons tegen zeer scherpe prijzen.

Bestel direct online of bezoek ons magazijn in Alkmaar

Hierboven ziet u ons aanbod en kunt direct een bestelling plaatsen. Ook bent u van harte welkom in ons magazijn in Alkmaar. Op 10.000 m² bekijkt u alle meubels rustig van dichtbij voordat u een aankoop doet.
Ziet u bij Euroseat een set caféstoelen die u mooi vindt? Of een horeca terrastafel die perfect in uw tuin past? Neem de meubels direct mee volgens ons ‘cash and carry’-principe of vraag naar onze transportservice.

Ons bezoekadres:

Euroseat Horeca Meubel Outlet
Laanenderweg 17
1812 PW Alkmaar
Geopend: ma. t/m vr. van 09:00u tot 17:00u

 

Voorwaarden

  • Alle prijzen zijn exclusief btw
  • Geen garantie op gebruikte meubels