10 essentiële tips om je binnenruimte een BOOST te geven

10 essentiële tips om je binnenruimte een BOOST te geven én wat te doen met je terras

Transformeer je horeca-interieur met slimme keuzes en bespaar met kwalitatief gebruikt meubilair van Euroseat!

Het herinrichten van je horecagelegenheid kan een frisse wind door je zaak laten waaien. Met de juiste keuzes kun je kosten besparen zonder concessies te doen aan stijl en comfort. Euroseat biedt een ruime selectie aan gebruikt horecameubilair, van stoelen tot tafels en barkrukken tot statafels. Hier zijn vijf praktische tips om je binnenruimte een geweldige boost te geven!

 1. Slimme Indelingen, Slimme Keuzes
  Creëer een uitnodigende sfeer door te spelen met de opstelling. Combineer verschillende soorten stoelen en tafels voor een dynamische indeling die gasten aantrekt en comfort biedt.
 2. Stijlvol Hergebruik
  Geef gebruikt meubilair een nieuw leven door het te laten matchen met de huidige trends. Zo zorg je voor een tijdloze uitstraling en een concept dat voor iedereen die voorbij loopt interessant is.
 3. Mix & Match met Karakter
  Combineer vintage en moderne elementen voor een unieke, karaktervolle uitstraling. Gebruikt meubilair heeft vaak een verhaal, wat je zaak extra persoonlijkheid geeft.
 4. Duurzaam en Voordelig
  Kies voor tweedehands meubilair en draag bij aan een duurzamere horeca-industrie. Euroseat biedt hoogwaardige, betaalbare opties die passen binnen elk budget.
 5. Comfortabele Gastvrijheid
  Zorg dat je gasten comfortabel zitten. Kies voor stoelen en banken met ergonomische ontwerpen, zodat zij langer genieten en graag terugkomen. Door diverse samenwerking waaronder met Satelliet Meubelen, zijn ook deze items, gebruikt te verkrijgen. 

Heb jij een BOOST nodig? Wij geven je GRATIS advies!

Laat vrijblijvend hier je mail en telefoon nummer achter en dan krijg je van onze verkopers een gratis advies.

Laat je terras niet verloren gaan na het seizoen. Ontdek hoe je met Euroseat de waarde behoudt en zelfs vergroot!

Het afsluiten van het terrasseizoen betekent niet dat je afscheid hoeft te nemen van je terrasmeubilair. Met de juiste aanpak kun je de waarde behouden en zelfs verhogen. Hier zijn vijf waardevolle tips om het maximale uit je terras te halen in de winter!

 1. Vakkundige Inspectie
  Neem de tijd om je terrasmeubilair grondig te inspecteren. Maak een lijst van items die hersteld kunnen worden en identificeer de producten die nog in topconditie zijn.
 2. Gedeeltelijke Vernieuwing
  Als je niet je hele terras wilt verkopen, is het een slimme zet om een deel te laten opkopen door Euroseat. Zo kun je volgend seizoen met frisse items van start gaan, zonder dat je in de winter helemaal geen terras meer hebt.
 3. Professioneel Onderhoud
  Investeer in periodiek onderhoud om de levensduur van je terrasmeubilair te verlengen. Euroseat biedt deskundige service en advies.
 4. De Kracht van Presentatie
  Maak je terras verkoopklaar door het aantrekkelijk te presenteren. Goed onderhouden meubilair straalt waarde uit en trekt potentiële kopers aan.
 5. Samenwerken met Euroseat
  Overweeg om je gehele terras aan Euroseat te verkopen. Zo krijg je een aantrekkelijk bod en kan je bijvoorbeeld je binnenruimte een boost geven met, betaalbaar en kwalitatief, gebruikt meubilair.

 

Met deze tips ben je goed op weg om zowel je binnenruimte als je terras een geweldige boost te geven! Euroseat staat klaar om je te ondersteunen in het realiseren van een succesvolle transformatie.

Welke waarde heeft mijn terras?

Stuur gemakkelijk en snel foto's en ontvang een vrijblijvend bod
2 2
2 2
Localo Guide
Lees verder
Wat een spullen, je verdwaald in de mogelijkheden en ideeën blijven komen. Bedankt voor de hulp vandaag.
Judith de Vries
Judith de Vries
Judith de Vries
Lees verder
Dit is een bijzonder prettige winkel. Ik heb hier al meerdere malen gekocht. Ze verkopen hier leuke spullen die nog goed uitzien en die uitstekend te gebruiken zijn. En een stuk goedkoper dan nieuw. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Nanette Beks
Nanette Beks
Nanette Beks
Lees verder
Vandaag 2e bezoek😃 1e bezoek bleef personeel ruim tot 17.30 ons vriendelijk helpen.! 2e bezoek weer net zo vriendelijk te woord gestaan én geholpen. En niet onbelangrijk, we zijn ook goed geslaagd💃🕺🏽
Vorige
Volgende

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom