Gebruikte tafelbladen

Zoeken
Categorieën

Bij Euroseat vind je een keur aan tafelbladen. De meest uitgebreide collectie tref je aan bij de grootste gebruikte horecameubilair outlet van Europa.

Gebruikte tafelbladen voor binnen
Tafelbladen voor binnen, te kust en te keur. De tafelbladen zijn geschikt voor meerdere doeleinden en gemakkelijk in onderhoud. Denk hierbij aan het inrichten van een eetcafé, een strandcafé, een restaurant. Of aan een computerruimte voor senioren, een vergaderruimte bij jouw sportaccommodatie, maar ook aan een knutselhoek op de camping. Wij hebben tafelbladen in diverse vormen zoals rond, vierkant en zeshoekig. Maar ook in meerdere kleuren en kleurstellingen. Zoals je ziet er is een ruime keuze mogelijk. Je vindt hier voor iedere inrichting een passend gebruikt tafelblad. Bovendien hebben we grotere aantallen op voorraad zodat u een complete ruimte op uniforme wijze kunt inrichten.

Gebruikte tafelbladen voor jouw terras
Een ruime sortering tafelbladen voor jouw terras of voor outdoor gebruik. Onderhoudsvrije bladen, in verschillende afmetingen, kleuren en dessins. Bij ons vind je wat je zoekt voor een betaalbare prijs! Wij hebben een ruime sortering aan tweedehands terrasbladen in verschillende kleuren. Wij krijgen steeds nieuwe aanvoer van grote partijen gebruikte tafelbladen. Bij Euroseat is de keuze werkelijk reuze. Je kiest precies wat bij jouw terras of buitenaccommodatie past!