Gebruikte verlichting

Zoeken
Categorieën

Horecaverlichting
Het lijkt heel eenvoudig: wordt het donker, dan doe je toch gewoon een lichtje aan? Onze medewerkers weten dat er iets meer bij komt kijken. Want met een tl-balk boven de dinertafel los je het gebrek aan licht wel op, maar of het echt gezellig is? Met de juiste horecaverlichting creëer je de sfeer die je wenst. Van knus en intiem, via gezellig naar decoratief of functioneel. In onze 10.000 vierkante meter grote loods vind je horecaverlichting voor elke toepassing. Wandlampen, plafondspots, hanglampen, kroonluchters en meer. Geschikt voor horeca, maar ook voor thuis, in zorginstellingen, op sportscholen en meer. Let wel: vanwege de vele geïnteresseerden wijzigt ons assortiment regelmatig. Neem snel een kijkje op deze website!

Gebruikte horecaverlichting
In ons assortiment, dat meer van 75.000 artikelen bevat, vind je gebruikte horecaverlichting in iedere stijl. Industrieel, klassiek en alles daartussenin. Wij hebben het gewoon in huis. En… je vindt het nergens voordeliger. Dat onze horecaverlichting vaak al gebruikt is -we schrijven vaak, want we hebben met regelmaat ook partijen met gloednieuwe verlichting- doet niets af aan de kwaliteit. Alle horecaverlichting in ons assortiment is uitvoerig getest en goed bevonden. Daar kun je mee voor de dag komen!

Super voor starters
Ben je starter? En op zoek naar goed en betaalbare horecaverlichting en ander horecameubilair? Dan zit je goed bij Euroseat! Een horecagelegenheid opstarten is namelijk al kostbaar genoeg. Naast horecaverlichting verkopen we horecastoelen, klapstoelen, statafels, barkrukken, terrasmeubilair, horecaparasols en meer. Bekijk het aanbod op onze website. Heb je vragen? Bel ons gerust! Ben je op zoek naar horecaverlichting voor een feestje? Ook dan zit je goed bij Euroseat. Met de juiste horecaverlichting hangen jouw gasten al snel in de lampen ;-).

Bestelwijze
In onze overzichtelijke webshop is horecaverlichting in alle soorten en maten te koop. Eén ding hebben onze producten in ieder geval gemeen: je koopt ze tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Helemaal als je kiest voor het aanschaffen van de hele partij. In dat geval kun je namelijk rekenen op fikse kortingen bovenop de toch al voordelige prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heb je de perfecte horecaverlichting gevonden en wil je graag overgaan tot koop? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop:

  • Selecteer de gewenste horecaverlichting
  • Vul het gewenste aantal en je gegevens in
  • Verzend je offerte- of bestelformulier
  • Pntvang nog dezelfde dag jouw offerte

 

Ben je op zoek naar een specifieke soort horecaverlichting? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij gaan actief op zoek naar de horecaverlichting waar jij om vraagt!

Over Euroseat
Euroseat is de grootste meubeloutlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten. In principe halen onze klanten hun bestellingen op bij ons magazijn in Alkmaar. Wil je jouw horecaverlichting liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor je. Neem gerust contact met ons op. Geïnteresseerden in even betaalbare als kwalitatief goede in horecaverlichting komen vanzelf bij Euroseat in Alkmaar uit. We werken nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een compleet assortiment horecameubilair waaronder ook horecaverlichting bieden. Ons horecameubilair ziet er zonder uitzondering goed onderhouden uit. Daar kunt je mee voor de dag komen!

Wil je meer weten? Heb je een vraag over een specifieke horecaverlichting? Neem gerust contact op via 072-5207139.

‘Vintage, art deco, stijlen die weer helemaal terug zijn, vind je volop bij Euroseat. Wij kozen voor horecaverlichting van koper en messing in combinatie met glas, de lampen passen perfect bij ons horeca-interieur. Wij slagen altijd bij Euroseat, daarom zijn we al jaren een trouwe afnemer.’