Verlichting


Extra filters

Horecaverlichting
Het lijkt heel eenvoudig: wordt het donker, dan doet u toch gewoon een lichtje aan? Onze medewerkers weten dat er iets meer bij komt kijken. Want met een tl-balk boven de dinertafel lost u het gebrek aan licht wel op, maar of het echt gezellig is? Met de juiste horecaverlichting creëert u de sfeer die u wenst. Van knus en intiem, via gezellig naar decoratief of functioneel. In onze 10.000 vierkante meter grote loods vindt u horecaverlichting voor elke toepassing. Wandlampen, plafondspots, hanglampen, kroonluchters en meer. Geschikt voor horeca, maar ook voor thuis, in zorginstellingen, op sportscholen en meer. Let wel: vanwege de vele geïnteresseerden wijzigt ons assortiment regelmatig. Neem snel een kijkje op deze website!

 

Gebruikte horecaverlichting
In ons assortiment, dat meer van 75.000 artikelen bevat, vindt u gebruikte horecaverlichting in iedere stijl. Industrieel, klassiek en alles daartussenin. Wij hebben het gewoon in huis. En… u vindt het nergens voordeliger. Dat onze horecaverlichting vaak al gebruikt is -we schrijven vaak, want we hebben met regelmaat ook partijen met gloednieuwe verlichting- doet niets af aan de kwaliteit. Alle horecaverlichting in ons assortiment is uitvoerig getest en goed bevonden. Daar kunt u mee voor de dag komen!

 

Super voor starters
Bent u starter? En op zoek naar goed en betaalbare horecaverlichting en ander horecameubilair? Dan zit u goed bij Euroseat.nl! Een horecagelegenheid opstarten is namelijk al kostbaar genoeg. Naast horecaverlichting verkopen we horecastoelen, klapstoelen, statafels, barkrukken, terrasmeubilair, horecaparasols en meer. Bekijk het aanbod op onze website. Heeft u vragen? Bel ons gerust! Bent u op zoek naar horecaverlichting voor een feestje? Ook dan zit u goed bij Euroseat.nl. Met de juiste horecaverlichting hangen uw gasten al snel in de lampen ;-).

 

Bestelwijze
In onze overzichtelijke webshop is horecaverlichting in alle soorten en maten te koop. Eén ding hebben onze producten in ieder geval gemeen: u koopt ze tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Helemaal als u kiest voor het aanschaffen van de hele partij. In dat geval kunt u namelijk rekenen op fikse kortingen bovenop de toch al voordelige prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u de perfecte horecaverlichting gevonden en wilt u graag overgaan tot koop? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop:

  • selecteer de gewenste horecaverlichting
  • vul het gewenste aantal en uw gegevens in
  • verzend uw offerte- of bestelformulier
  • ontvang nog dezelfde dag uw offerte

Bent u op zoek naar een specifieke soort horecaverlichting? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij gaan actief op zoek naar de horecaverlichting waar u om vraagt!

 

Over Euroseat.nl
Euroseat.nl is de grootste meubeloutlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten. In principe halen onze klanten hun bestellingen op bij ons magazijn in Alkmaar. Wilt u uw horecaverlichting liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor u. Neem gerust contact met ons op. Geïnteresseerden in even betaalbare als kwalitatief goede in horecaverlichting komen vanzelf bij Euroseat.nl in Alkmaar uit. We werken nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een compleet assortiment horecameubilair waaronder ook horecaverlichting bieden. Ons horecameubilair ziet er zonder uitzondering goed onderhouden uit. Daar kunt u mee voor de dag komen!

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over een specifieke horecaverlichting? Neem gerust contact op via 072-5207139.

 

‘Vintage, art deco, stijlen die weer helemaal terug zijn, vind je volop bij Euroseat. Wij kozen voor horecaverlichting van koper en messing in combinatie met glas, de lampen passen perfect bij ons horeca-interieur. Wij slagen altijd bij Euroseat, daarom zijn we al jaren een trouwe afnemer.’