Gebruikte parasols

Zoeken
Categorieën

Horecaparasol nodig?
Een horecaparasol is multifunctioneel: het beschermt je gasten tegen overmatig zonlicht en zorgt zo voor een aangename zitplek. De zonnebril kan af! Een horecaparasol verhoogt tegelijkertijd de sfeer op jouw terras. Tel daar bovenop dat de horecaparasols van Euroseat aanzienlijk voordeliger zijn dan elders en je weet dat je goed zit!

Let op: een horecaparasol biedt bescherming tegen de zon, maar houdt niet alle uv-straling tegen. Gebruik van een zonnebrandmiddel is dus aan te raden!

Voor comfort en stijl
Horecaondernemers, zorginstellingen en sportverenigingen weten: we kunnen niet zonder horecaparasols. Parasols bieden gasten en cliënten het gewenste comfort, een gezellige zitplek en ze stralen bovendien een bepaalde stijl uit. Vind in ons assortiment de stijl die bij jou past! Een horecaparasol voor op het terras van uw restaurant, eentje voor de binnenplaats waar jouw cliënten samen een kaartje leggen of een horecaparasol voor op de tennisvereniging waar sporters na hun training een koel drankje nuttigen. Euroseat is de grootste meubeloutlet van Europa. Naast horecaparasols bieden we accessoires als beschermhoezen en kruisvoeten voor een stabiele parasol, maar ook horecameubilair als horecastoelenen statafels. Heb jij advies nodig? Onze medewerkers staan voor je klaar! Horecaparasols van Euroseat:

  • De laagste prijzen
  • Uit voorraad leverbaar
  • Gerichte service en advies

Met Euroseat zitten jouw gasten er snel comfortabel bij!

Op zoek naar horecaparasols?
Onze horecaparasols zijn van topkwaliteit en toch lekker voordelig. Euroseat levert horecaparasols:

  • In diverse formaten
  • In diverse kleuren
  • Met en zonder bedrukking
  • Met en zonder voet
  • Met en zonder beschermhoes

In ons aanbod staan de stuksprijzen en de partijprijzen vermeld. Je weet meteen waar je aan toe bent. Onze overzichtelijke webshop bevat vele horecaparasols tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heb jij de perfecte horecaparasols gevonden en wil je graag overgaan tot koop? Selecteer de gewenste horecaparasol, vul het gewenste aantal en je gegevens in en verzend je offerte- of bestelformulier. We nemen dezelfde dag nog contact met je op. Naast lage prijzen, vinden wij namelijk ook service heel gewoon.

Voor zakelijke en particuliere relaties
Ben jij als particulier op zoek naar een horecaparasol of bent u eigenaar van een horecabedrijf? Iedereen kan terecht bij Euroseat. Let op: de prijzen op onze website zijn exclusief btw. Onze prijzen zijn tevens exclusief bezorgkosten, de meeste van onze relaties halen hun bestelling namelijk zelf op. Wil jij je horecaparasols en ander horecameubilair liever laten bezorgen? Geen probleem natuurlijk. Maak het kenbaar bij je bestelling. Wil je jouw oude horecaparasols of ander meubilair door ons laten afvoeren? Die mogelijkheid is er! Neem gerust even contact op. Lage prijzen vinden we belangrijk. Daarom zetten we geen dure reclames in en hebben we gekozen voor een betaalbare locatie in Alkmaar.

Over Euroseat
Geïnteresseerden in horecaparasols die even betaalbaar als kwalitatief goed zijn komen vanzelf bij Euroseat in Alkmaar uit. We werken nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een compleet assortiment horecameubilair bieden: horecatafels, horecastoelen, barkrukken, statafels, enzovoort. Ons horecameubilair ziet er zonder uitzondering goed onderhouden uit. Daar kun je mee voor de dag komen. Op zoek naar een specifieke horecaparasol? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn je graag van dienst!

Wil je meer weten? Heb je een vraag over een specifieke horecaparasol? Neem gerust contact op via 072-5207139.