Opkopen & inruil

Is jouw horecabedrijf toe aan een nieuwe inventaris? Naast de verkoop van meubilair kunnen wij ook de oude meubels inruilen of opkopen tegen een goede prijs.

Opkopen horecameubilair van A tot Z geregeld

Van horecameubilair tot decoratie of strandmeubilair, alles is welkom. Wil jij van je gehele inventaris af, inclusief (keuken) apparatuur, neem dan een kijkje op de website van ons veilingbedrijf MTP AUCTIONS.

Wil jij meer weten over de opkoopmogelijkheden voor je horecabedrijf of een gratis waardebepaling ontvangen? Vul ons aanmeldformulier in of mail naar info@euroseat.nl. Wij zijn je graag van dienst!

Foto's van uw meubilair
Voeg hier foto's toe van jouw horecameubilair (maximaal 5):
Afhaaladres
Waar dient je meubilair opgehaald te worden?
Persoonlijke informatie
Vul hier alstublieft je contactgegevens in.

Nieuw horecameubilair

Opkopen van horecameubilair is één, maar heb je al nagedacht over vervangend meubilair? Of ben je nog aan het oriënteren? Ook dan is Euroseat.nl je graag van dienst. Wij verzorgen regelmatig herinrichtingen van horecagelegenheden. Onze ervaren medewerkers weten zonder uitzondering een unieke en onderscheidende sfeer neer te zetten. Uiteraard tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Eerst rondkijken? Bekijk ons aanbod in horecameubilair eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze outlet in Alkmaar. We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom!

reviews

Wat zeggen onze klanten?

Leuke winkel met tweedehands en nieuw meubilair & aankleding. Avontuur om rond te wandelen

Hans Christian Meurs

Grote keuze.. ruim assortiment…..altijd slagen…..prijzen redelijk……je kunt lang snuffelen en zoeken,….bij Euroseat direct slagen.

Lennart visser

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom