Terrastafels

Zoeken
Categorieën

Terrastafels
Voor de meeste mensen is het buitenleven ultiem. Buiten borrelen en eten geeft nagenoeg iedereen een goed gevoel. Dat gevoel wordt nóg beter wanneer men aan een goede terrastafel zit (of staat). De kenmerken van deze goede terrastafel? Een stevig blad (waar men lekker op kan leunen), een nog steviger onderstel (niets is erger dan een wiebelende tafel) en een prettige look (want het oog wil ook wat). Je zit hier goed, Euroseat heeft dé terrastafel voor jouw café, restaurant of club.

Terrastafels van Euroseat
Euroseat werkt al sinds haar oprichting in 2000 samen met diverse importeurs en fabrikanten uit de Benelux. Deze samenwerkingen zorgen voor een assortiment met ruim 75.000 artikelen -gebruikt én nieuw- voor een zeer lage prijs. Je vindt ons aanbod terrastafels gemakkelijk en snel in onze webshop. Ons horecameubilair is zonder uitzondering van goede kwaliteit. Zijn er kleine gebruikssporen? Dan worden deze vermeld bij de productomschrijving. Op zoek naar een specifieke terrastafel? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn je graag van dienst!

Let op: een aantal van onze terrastafels zijn opklapbaar. Handig voor seizoensdrukte of wanneer je met wisselende groepsgroottes te maken hebt. Opklapbare terrastafels leveren extra capaciteit tegen minimale opslagruimte. Een win-win situatie.

Nieuw of gebruikte terrastafels
Ook gebruikte terrastafels krijgen bij de relaties van Euroseat een tweede kans. En waarom niet? Wanneer je voor nieuwe terrastafels kiest, ben je na verloop van tijd ook zeker van gebruikssporen. Dat houden we simpelweg niet tegen. Heb je een horecabedrijf en ben je op zoek naar mooie tafels en stoelen? Of wil je oude tafels een nieuw leven meegeven? Kies dan voor Euroseat, de grootste opkoper en verkoper van terrastafels in Europa. Onze loods is 10.000 vierkante meter groot, wat betekent dat wij snel uit voorraad kunnen leveren. Als je graag voordelig voorzien wilt worden van een groot aantal mooie terrastafels, had je het niet beter kunnen treffen!

Bestelwijze
Bekijk en vergelijk ons aanbod in terrastafels eenvoudig online. Heb je de perfecte terrastafels gevonden en wil je graag overgaan tot koop? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop:

  • Selecteer de gewenste terrastafels.
  • Vul het gewenste aantal en je gegevens in.
  • Verzend je offerte- of bestelformulier.
  • Ontvang nog dezelfde dag jouw offerte.

 

Kom je er niet uit? Of ben je op zoek naar een specifiek soort terrastafel? Bel gerust even! Want net als het hanteren van lage prijzen vinden wij het verstrekken van service heel normaal. We staan voor je klaar.

Wil je de gekozen terrastafels graag in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Onze showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur. Je bent van harte welkom.

Voor wie
Euroseat levert aan zowel zakelijke als particuliere relaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten. Normaal gesproken halen onze afnemers hun meubilair op in onze outlet in Alkmaar. Ben je niet in de gelegenheid? Dan dragen wij zorg voor het bezorgen van jouw terrastafels!

We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen op het gewenste moment kunnen leveren. Wil je je huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? We denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Euroseat
Geïnteresseerden in horecastoelen die even betaalbaar als kwalitatief goed zijn, komen vanzelf bij Euroseat in Alkmaar uit. Onze meubeloutlet is met 75.000 artikelen en 10.000 vierkante meter vloeroppervlak de grootste van Europa. Bij ons vind je de terrastafels die je zoekt!

Wil je meer weten? Heb je vragen over de door jou geselecteerde terrastafels? Neem gerust contact met ons op via 072-5207139.