Klap-/stapelbare tafels

Zoeken
Categorieën

Klaptafels kopen
Iedereen kent de inklapbare statafel. Sterker nog, de meesten van ons hebben er een stuk of wat van in de schuur staan. Ze komen elke verjaardag tevoorschijn. Maar statafels zijn ook in horecagelegenheden super praktisch. Voor de vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld. Anders dan de naam doet vermoeden zorgt de koop van sta- ofwel klaptafels voor beweging en dynamiek in een ruimte. Even bijkletsen aan die andere tafel is een stuk gemakkelijker dan wanneer men aan een tafel zit. Ook het gemak van klaptafels ervaren? Bij Euroseat koop je ze super voordelig.

Onze meubeloutlet is de grootste van Europa. Dankzij samenwerkingen met diverse leveranciers in de Benelux kun je klaptafels en ander horecameubilair bijzonder voordelig bij ons kopen. We hebben zowel gebruikt als nieuw meubilair die we per stuk of in partijen verkopen. Bekijk hier ons aanbod.

Lekker staan op het terras
Een klaptafel kopen is dus handig voor horecaondernemers én particulieren. Klaptafels zijn eenvoudig in en uit te klappen en nemen slechts weinig ruimte in beslag wanneer ze niet in gebruik zijn. Goed om even te benadrukken: jouw gekochte klaptafels zijn natuurlijk ook prima buiten te gebruiken. Zo vergroot je eenvoudig de capaciteit van jouw terras. Bovendien vallen klaptafels vaak in de smaak bij terrasbezoekers. Klaptafels kopen, voor een flexibele oplossing!

Waarom klaptafels kopen bij Euroseat?

  • We zijn de grootste outlet van Europa

 

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder super praktische klaptafels, kopen onze klanten precies wat ze willen.

  • Je vindt jouw klaptafels nergens goedkoper

 

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

  • Omdat we service erg belangrijk vinden

 

Daarom kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur onze showroom bezoeken, kun je een zoekopdracht bij ons uitzetten en kun je desgewenst ook jouw volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor je klaar.

Gebruikte klaptafels kopen?
Onze tweedehands klaptafels zijn van topkwaliteit -we verkopen alleen meubilair dat aan onze kwaliteitseisen voldoet- en toch lekker voordelig. Euroseat levert diverse soorten klaptafels te koop:

  • Statafels
  • Ronde, vierkante en zelfs klaptafels voor in een hoek
  • Lage klaptafels om aan te zitten

 

Kortom, je vindt altijd dát wat jij zoekt. In ons aanbod staan de stuksprijzen en de partijprijzen vermeld. Je weet meteen waar je aan toe bent. Onze overzichtelijke webshop bevat horecameubilair waaronder klaptafels tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heb jij de perfecte klaptafels gevonden en wil je graag overgaan tot koop? Selecteer de gewenste klaptafels, vul het gewenste aantal en je gegevens in en verzend je offerte- of bestelformulier. We nemen dezelfde dag nog contact met je op. Naast lage prijzen, vinden wij namelijk ook service heel gewoon.

Goed te weten: niet al ons meubilair is gebruikt. Een flink deel van ons assortiment is afkomstig uit oude collecties. Wil je liever nieuwe klaptafels kopen? Ook dan zit je dus goed bij Euroseat. 

Over Euroseat
Euroseat is de grootste meubeloutlet van Europa. We bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten en hanteren een standaard voorraad van minimaal 75.000 artikelen. In principe halen onze klanten hun bestellingen op bij ons magazijn in Alkmaar. Wil je jouw gekochte klaptafels liever laten bezorgen? Dat regelen we graag voor je. Neem gerust contact met ons op. Ons horecameubilair en dus ook jouw klaptafels zijn van goede kwaliteit. Daar kun je mee voor de dag komen.

Wil je meer weten? Heb je een vraag over het kopen van klaptafels? Neem gerust contact op via 072-5207139.