Klantenservice

Transport | FAQ

Transport

Bezorgen

Bij Euroseat doen we er alles aan om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bezorgen wij met liefde jouw nieuwe horecameubilair tot bij je op de stoep. Natuurlijk doen wij er alles aan om de uitstoot zo laag mogelijk te houden door ritten te combineren zodat we nooit heen en weer, maar altijd in een mooie ronde rijden. Hier komen wel transportkosten bij kijken, maar dan heb je het wel binnen vijf dagen in huis en hoef je niet naar de winkel te komen.

Ben je woonachtig op de schiereilanden van Nederland? Dan leveren wij tot de transporteurs. De kosten die daarna worden gemaakt zijn voor de klant. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact met ons op, dan leggen we het aan je uit.

Wil je meer weten of onze transportmogelijkheden of heb je een vraag over een specifiek product? Neem gerust contact op via 072-5207139.

* Gratis transport vanaf €1000,-
Wij hebben nu een tijdelijke actie waarbij de transport kosten online boven het bestedingsbedrag van €1000,- ex BTW niet in rekening worden gebracht.
Hierin zijn een aantal uitzonderingen:
- Alleen geldig binnen Nederland \ m.u.v. van de Waddeneilanden
- Dit geldt niet op transport in combinatie met een derde partij

Ophalen

Heb je wat besteld via de website of telefonisch contact gehad met één van onze collega’s en aangegeven dat je gezellig bij ons langskomt? Dan kun je tijdens ons openingstijden (ma t/m vrij van 9:00 – 17:00 uur) komen wanneer je wilt! Al onze producten heb je op voorraad, dus je kunt jouw items direct meenemen. Wil je meer weten of onze transportmogelijkheden of heb je een vraag over een specifiek product? Neem gerust contact op via 072-5207139.

FAQ

Ja dat kan zeker! Wij hebben het meteen voor je klaar liggen en zien je graag in de winkel langskomen.

Wij streven ernaar om alles binnen vijf dagen te leveren. Dit lukt ons bijna altijd! Onze planner Mike neemt twee dagen van te voren contact met je op zodat je ook weet wanneer we komen. Wil je meer weten over het transport bij Euroseat? Kijk dan even op onze transport pagina!

Helaas is onze voorraad dan op. Wij werken 80% met gerecyclede producten die we inkopen van andere ondernemers. Wacht dus niet te lang, want het kan zomaar weer weg zijn!

Daar gaat onze inkoper Loys over! Kijk voor meer informatie op onze opkooppagina

Op zaterdag zijn we gesloten. Je bent bij ons welkom van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 – 17:00 uur.

Het adres is Laanenderweg 17, 1812 PW Alkmaar. Kom je bij de Sligro uit? Dan moet je vanaf het parkeer terrein links af slaan en dan rijd je zo langs ons!

Zeker! Je mag bij ons als particulier kopen, maar wij hebben wel wat andere voorwaarden dan een gewone winkel. Zo zijn de prijzen bij Euroseat Exclusief BTW en geven wij alleen garantie op nieuwe producten.

De prijzen zijn bij Euroseat exclusief BTW

De bezorgkosten zijn vanaf €45,- voor Nederland en vanaf €100,- voor België. Wanneer je voor transport kiest neemt onze planner Mike binnen twee dagen contact met je op wanneer we het meubilair bij je afleveren. Wil je meer weten over het transport bij Euroseat? Kijk dan even op onze transport pagina!

Nee hoor, je kan gewoon gezellig langskomen bij ons! Trek in de koude maanden wel een lekkere dikke jas aan, want het kan aardig koud zijn in de winkel. Boven hebben we natuurlijk een heerlijk kopje koffie voor je klaar staan.

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom