Statafels

Zoeken
Categorieën

Horecastoelen tegen scherpe prijzen

Waarom teveel betalen voor uw horecastoelen? Kom naar Euroseat.nl, hét adres voor horecameubilair. Koop een paar horecastoelen voor de uitbreiding van uw restaurant of vervang in één keer uw huidige meubilair. U bent er bij ons in ieder geval zeker van dat u slechts een fractie van de originele aankoopprijs betaalt. De horecastoelen in ons assortiment zijn representatief en helemaal van nu. Voor een volledige inrichting van uw horecabedrijf komt u naar Euroseat.nl.

Grote en kleine partijen

Onze partijen bestaan doorgaans uit tientallen horecastoelen. Dat loopt niet zelden op tot partijen van honderd stuks en meer. Ook voor extreem voordelige horecastoelen -speciaal voor de startende horecaondernemer- zit u goed bij Euroseat. Profiteer van onze scherpe partijprijzen.

Collectie horecastoelen
Euroseat.nl heeft een ruime en mooie collectie horecastoelen. Geschikt voor binnen én voor buiten, bijvoorbeeld voor de inrichting van uw restaurant en (overdekte) terras. Het assortiment horecastoelen van Euroseat.nl is zeer divers. Van traditionele houten horecastoelen voor een bruin café tot trendy horecastoelen met industriële look voor de moderne horecagelegenheid. Werkt u met wisselende groepsgroottes? Ook voor klap- en stapelstoelen zit wij de aangewezen partij.

Euroseat.nl levert:

  • caféstoelen
  • retro-/schoolstoelen
  • designstoelen
  • stapelbare en klapstoelen

 

Groot aanbod horecastoelen

Iedereen een andere smaak. Daarom bevat ons assortiment veel verschillende horecastoelen. Bij ons kunt u rekenen op designmeubilair tegen scherpe prijzen! Desgewenst kunnen we de gehele herinrichting van uw horecagelegenheid verzorgen. We zetten een unieke en onderscheidende sfeer neer tegen een zeer aantrekkelijk tarief.Wilt u horecastoelen en ander meubilair in het echt komen bekijken of meer te weten komen over onze totaalconcepten? U bent van harte welkom! We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Bestellen
Onze overzichtelijke webshop bevat tienduizenden horecastoelen voor fantastische prijzen. Bekijk en vergelijk ons aanbod eenvoudig online. Heeft u de horecastoelen naar uw keuze gevonden en wilt u graag bestellen? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop. Klik op de gewenste horecastoel, vul het gewenste aantal en uw gegevens in en verzend uw offerte- of bestelformulier. We nemen dezelfde dag nog contact met u op.

 

Voor wie

Euroseat.nl levert voornamelijk aan zakelijke relaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten. Natuurlijk kunnen we uw horecastoelen desgewenst op locatie bezorgen. We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen op het gewenste moment kunnen leveren. Wilt u uw huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Over Euroseat.nl
Geïnteresseerden in horecastoelen die even betaalbaar als kwalitatief goed zijn, komen vanzelf bij Euroseat.nl in Alkmaar uit. Onze meubeloutlet is de grootste van Europa. We werken nauw samen met diverse grote importeurs en fabrikanten in de Benelux. Dankzij deze samenwerkingen kunnen wij onze klanten een compleet assortiment horecameubilair bieden: horecatafels, horecastoelen, barkrukken, statafelsenzovoort. Bistrostoelen, caféstoelen, restaurantstoelen, projectstoelen, designstoelen en alle andere denkbare horecastoelen vindt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Die zit! Ons horecameubilair ziet er zonder uitzondering goed onderhouden uit. Daar kunt u mee voor de dag komen. Op zoek naar een specifieke horecastoel? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn u graag van dienst!

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over een specifieke horecastoel? Neem gerust contact op via 072-5207139.