Stamtafels

Zoeken
Categorieën

Stamtafels
Wikipedia omschrijft een stamtafel als volgt: een stamtafel, ook wel bekend onder de Duitse naam Stammtisch, is een tafel in een café of vergelijkbare horecagelegenheid waaromheen zich regelmatig stamgasten van dit café verzamelen. Het betreft geen georganiseerde ontmoetingen, maar eerder samenkomsten op basis van vriendschap en gewoonte.

Euroseat heeft stamtafels in verschillende formaten, materialen en kleuren. Je vindt bij ons gegarandeerd de stamtafel die past bij jouw horecagelegenheid.

Houten stamtafels
Stamtafels van hout zijn onverminderd populair. Het materiaal is duurzaam, heeft karakter en is mooi om te zien. Niet voor niets kiezen de meeste uitbaters voor stamtafels van hout. Daar mag op gemorst worden! Bekijk hier ons assortiment.

Stamtafels met rvs-onderstel
Deze stamtafels zijn perfect voor het moderne stadscafé met industriële look. Er zijn verschillende motieven mogelijk. Bekijk ze in ons omvangrijke assortiment.

Historie
Stamtafels hebben al eeuwenlang een rol in de horeca. Ooit speelde zelfs de sociale status mee in het wel of niet aanschuiven aan deze tafel. Tegenwoordig is de stamtafel vooral praktisch. Het is de perfecte plek voor het ontvangen van grotere groepen en doet bovendien prima dienst als leestafel. Het grote meubel biedt namelijk genoeg ruimte voor kranten en magazines. Kenmerkend voor de stamtafel is zijn omvang -stamtafels bieden doorgaans plek voor minimaal acht personen- en robuuste uitstraling. Een doorleefde stamtafel plaatsen? Wat ons betreft een goed idee!

Bestelwijze
Heb jij de perfecte stamtafel gevonden? U bestelt deze gemakkelijk via onze webshop:

  • Selecteer de gewenste stamtafel
  • Vul het gewenste aantal en uw gegevens in
  • Verzend uw offerte- of bestelformulier
  • Ontvang nog dezelfde dag uw offerte

 

Kom je er niet uit? Of ben je op zoek naar een specifiek soort stamtafel? Bel gerust even! Want net als het hanteren van lage prijzen vinden wij het verstrekken van service heel normaal. We staan voor je klaar. Euroseat heeft alles in huis voor de aankleding van jouw horecagelegenheid. Van horecameubilair tot verlichting. Wil jij je gehele zaak opnieuw inrichten? Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Naast de invulling van jouw interieur hebben wij ook alles in huis voor uw terras. Van terrastafels en –stoelen tot parasols.

Groot aanbod horecameubilair
Iedereen heeft een andere smaak. Daarom bevat ons assortiment veel verschillende soorten meubilair, waaronder prachtige, karakteristieke stamtafels. Een groot deel van ons assortiment is tweedehands, maar we hebben tevens modellen uit collecties van voorgaande jaren. Dit meubilair is dus gloednieuw! Desgewenst kunnen we de gehele herinrichting van jouw horecagelegenheid verzorgen. We zetten een unieke en onderscheidende sfeer neer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wil je stamtafels en ander meubilair komen bekijken in onze showroom in Alkmaar of meer te weten komen over onze totaalconcepten? Je bent van harte welkom! We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Wil je meer weten? Heb je een vraag over een specifieke stamtafel? Neem gerust contact op via 072-5207139.

Paul de Wit van Wonder’s eten en drinken over stamtafels van Euroseat:
‘Wat je ook zoekt, je vindt het in Alkmaar. Het assortiment van Euroseat is nooit hetzelfde en die diversiteit zorgt ervoor dat je eigenlijk altijd slaagt. Onze nieuwe stamtafel heeft een prachtig stalen onderstel, precies wat we zochten. Ja, het is ook wel eens voorgekomen dat Euroseat niet had wat we zochten. We zagen een geweldige stamtafel, maar het onderstel was niet naar onze smaak. De mannen van Euroseat hebben er direct een ander onderstel onder gemonteerd. Die service zorgt dat we altijd klant blijven!’