Nieuwe banken

Zoeken
Categorieën

Horecabanken
Horecabanken koop je voordelig bij Euroseat, de grootste horeca meubeloutlet van Europa. Sinds onze oprichting in 2000 verkopen wij horecabanken en ander horecameubilair aan een diversiteit aan klanten. Veel horecabedrijven, verhuurbedrijven en trouwe particuliere klanten kopen hun horecabanken al jaren bij onze outlet in Alkmaar. Maar ook starters kunnen terecht bij Euroseat. Want een horecagelegenheid overnemen of opstarten is al kostbaar genoeg. Bespaar op jouw horecameubilair met Euroseat.

Onze collectie horecabanken
Bij Euroseat kun je alle soorten horecabanken kopen. We hebben horecabanken voor werkelijk iedere gelegenheid. Ons assortiment bevat horecabanken voor binnen én voor buiten, voor grote en voor kleine gezelschappen, voor diners en voor borrels. Van handige ruimtebesparende horecabanken tot grote banken voor de grotere gezelschappen… je koopt ze voordelig bij Euroseat:

  • Loungebanken – voor een relaxte middag
  • Tuinbanken – voor zomerse dagen
  • Klapbanken – ruimtebesparend
  • Wandbanken – voor een modern interieur

 

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner op het gebied van horecameubilair. Vele tevreden klanten zijn je dan ook al voorgegaan in het kopen van horecabanken.

Waarom horecabanken?
Op horecabanken kun je heerlijk lounchen. Ook zijn ze perfect  voor festivals en evenementen. Op een wandbank kun je heerlijk lang  tafelen en op een terras bank extra van de zomer genieten. Een buitenbank is de perfecte plek om bij te kletsen. Daarom dus! Horecabanken brengen bovendien dat extra beetje sfeer. Wellicht is het goed om te weten dat we ook klapbanken hebben. Ideaal voor een zomers evenement of wanneer en plotseling extra capaciteit nodig is. Je vindt het allemaal -spotgoedkoop- bij Euroseat.

Waarom Euroseat?

  • We zijn de grootste outlet van Europa.

 

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder de gaafste horecabanken, hebben we onze klanten nogal wat te bieden.

  • Je vindt jouw horecabanken nergens goedkoper.

 

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

  • Omdat we service erg belangrijk vinden.

 

Daarom kun je op werkdagen onze showroom bezoeken, kun je een zoekopdracht uitzetten en kun je ook je volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor je klaar.

Halen of brengen
In principe halen onze relaties hun gekochte horecabanken op in Alkmaar. Maar natuurlijk kunnen we jouw horecabanken ook bezorgen. We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen tijdig kunnen leveren. Wil je je huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor ieder wat wilds
Smaak is heel persoonlijk. Voor ons dé reden om voor een omvangrijk assortiment te kiezen. Het stelt ons in staat onze klanten volledig te bedienen met veel verschillende soorten horecabanken en ander meubilair. Wil je de herinrichting van je horecagelegenheid uitbesteden? Ook dan kun je rekenen op de service van Euroseat. We zetten een unieke en onderscheidende sfeer neer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Dankzij onze partijprijzen betaal je slechts een fractie van de originele prijs. Wil je horecabanken komen bekijken in onze showroom in Alkmaar of meer te weten komen over onze totaalconcepten? Kom gerust langs (werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur).

Meer weten? Heb je een vraag over een specifieke horecabanken of ander meubilair? Neem gerust contact met ons op via 072-5207139.