Banken


Extra filters

Horecabanken

Horecabanken koopt u voordelig bij Euroseat.nl, de grootste horeca meubeloutlet van Europa. Sinds onze oprichting in 2000 verkopen wij horecabanken en ander horecameubilair aan een diversiteit aan klanten. Veel horecabedrijven, verhuurbedrijven en trouwe particuliere klanten kopen hun horecabanken al jaren bij onze outlet in Alkmaar. Maar ook starters kunnen terecht bij Euroseat.nl. Want een horecagelegenheid overnemen of opstarten is al kostbaar genoeg. Bespaar op uw horecameubilair met Euroseat.nl.

 

Onze collectie horecabanken
Bij Euroseat.nl kunt u alle soorten horecabanken kopen. We hebben horecabanken voor werkelijk iedere gelegenheid. Ons assortiment bevat horecabanken voor binnen én voor buiten, voor grote en voor kleine gezelschappen, voor diners en voor borrels. Van handige ruimtebesparende horecabanken tot grote banken voor de grotere gezelschappen… u koopt ze voordelig bij Euroseat.nl:

  • loungebanken – voor een relaxte middag
  • tuinbanken – voor zomerse dagen
  • klapbanken – ruimtebesparend
  • wandbanken – voor een modern interieur

 

Wij zijn al jaren een betrouwbare partner op het gebied van horecameubilair. Vele tevreden klanten zijn u dan ook al voorgegaan in het kopen van horecabanken.

Waarom horecabanken?

Omdat je er heerlijk op kunt loungen. Omdat horecabanken perfect zijn voor festivals en evenementen. Omdat je op een wandbank heerlijk lang kunt tafelen. Omdat je op een terrasbank extra van de zomer geniet. Omdat je op een buitenbank prima kunt bijkletsen. Daarom dus! Horecabanken brengen bovendien dat extra beetje sfeer. Wellicht goed om te weten dat we ook klapbanken hebben. Ideaal voor een zomers evenement of wanneer en plotseling extra capaciteit nodig is. U vindt het allemaal -spotgoedkoop- bij Euroseat.nl.  

 

Waarom Euroseat.nl?

  • we zijn de grootste outlet van Europa

Met 10.000 vierkante meter vloeroppervlak, gevuld met prachtig horecameubilair waaronder de gaafste horecabanken, hebben we onze klanten nogal wat te bieden.

  • u vindt uw horecabanken nergens goedkoper

Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten.

  • omdat we service erg belangrijk vinden

Daarom kunt u op werkdagen onze showroom bezoeken, kunt u een zoekopdracht uitzetten en kunt u ook uw volledige inrichting aan ons overlaten. We staan voor u klaar.

 

Halen of brengen
In principe halen onze relaties hun gekochte horecabanken op in Alkmaar. Maar natuurlijk kunnen we uw horecabanken ook bezorgen. We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen tijdig kunnen leveren. Wilt u uw huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor ieder wat wils
Smaak is heel persoonlijk. Voor ons dé reden om voor een omvangrijk assortiment te kiezen. Het stelt ons in staat onze klanten volledig te bedienen met veel verschillende soorten horecabanken en ander meubilair. Wilt u de herinrichting van uw horecagelegenheid uitbesteden? Ook dan kunt u rekenen op de service van Euroseat.nl. We zetten een unieke en onderscheidende sfeer neer tegen een zeer aantrekkelijk tarief.Dankzij onze partijprijzen betaalt u slechts een fractie van de originele prijs. Wilt u horecabanken komen bekijken in onze showroom in Alkmaar of meer te weten komen over onze totaalconcepten? Kom gerust langs (werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur).

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over een specifieke horecabanken of ander meubilair? Neem gerust contact op via 072-5207139.