Nieuwe stoelen

Zoeken
Categorieën

Ben je op zoek naar betaalbare nieuwe stoelen? Dan ben je bij Euroseat aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste gebruikte horecameubilair outlet van Europa waarbij wij ook een deel nieuwe collectie verkopen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment nieuwe stoelen voor binnen en buiten.

Ruime keuze in nieuwe stoelen
Euroseat heeft een mooie collectie nieuwe stoelen geschikt voor buiten, maar ook voor het inrichten van een overdekt terras. We geven een paar voorbeelden. Moderne gebruikte stoelen om je buitenterras van een frisse en moderne uitstraling te voorzien. Of juist gebruikte klassieke terrasstoelen voor je overdekte terras die de klassieke sfeer nog meer benadrukken. Maar ook de gebruikte stapelstoel die past in ieder bedrijfsinterieur hebben we in huis. Tevens zijn we leverancier van gebruikte klapstoelen voor buiten en binnen. Deze zijn bij uitstek geschikt wanneer je regelmatig met een wisselende groepsgrootte werkt. 

Mooie nieuwe stoelen
Daarnaast tref je in onze collectie nieuwe binnenstoelen in diverse uitvoeringen, ondermeer met een biezen zitting, met stof beklede stoelen, geheel houten stoelen, beklede stoelen met roestvrijstalen poten. Kortom van modern tot klassieke binnenstoelen behoren tot onze collectie. Zoek je gebruikte designstoelen? Ook die vind je bij ons. Maar ook een gebruikte retrostoel of een gebruikte typische schoolstoel die al een schoolleven achter de rug heeft. Onze collectie herbergt ook gebruikte praktische kinderstoelen in diverse uitvoeringen. Uiteraard leveren wij ook graag de gebruikte café stoelen, onze collectie heeft meerdere gebruikte modellen die uw café -interieur echt verrijken.