Ben jij kerst ready?

Sfeervol en slim: Voorbereidingen op een succesvolle kerst!

Kerst is een magische tijd voor iedereen, maar voor horecaondernemers is het meer dan alleen gezelligheid. Het is een periode waarin gastvrijheid tot zijn hoogtepunt komt, en de juiste voorbereidgingen het verschil maken. Daarom hebben wij bij Euroseat de schijnwerpers gericht op alles waar je aan moet denken om jouw kerstseizoen tot een succes te maken. Zodat jouw gasten heerlijk kunnen zitten in jouw horecazaak. 

Bij Euroseat begrijpen we de drukte van het kerstseizoen. Daarom stellen we graag onze “All time Favorites” voor kerst aan jou voor: Stackchairs. Deze stoelen zijn echt ideaal voor events of grote partijen. Dit heeft meerdere redenen:  

1. De stoelen zijn stapelbaar: je kan de stoelen wel tot 15 hoog stapelen waardoor ze bij opbergen weinig ruimte innemen. Als ze gestapeld zijn, kunnen ze makkelijk verreden worden met een daar bijhorende steekwagen.

2: Fijne prijs-kwaliteit verhouding: Ondanks dat de stoelen nieuw zijn, kunnen wij ze bij Euroseat voor een mega scherpe prijs aanbieden. Zonder dat de kwaliteit van de stoel daarvan achteruit gaat. Deze stoelen zitten al jaren in ons assortiment en dat heeft natuurlijk een reden. Ze blijven namelijk super lang goed! 

3. Grote voorraden: Omdat deze stoelen altijd zo’n succes zijn, hebben we grote voorraden! Met deze aantallen kan je veel plekken creëren zonder te hoeven kijken naar de aantallen. Let wel op: de voorraden gaan altijd mega hard, dus wacht niet te lang. 

Mocht jij op zoek zijn naar een ander model? Neem dan eens een kijkje bij ons gebruikte assortiment van de Stackchairs. Hierin vind je andere kleuren en modellen! Zo kan je een leuke samenstelling maken van dezelfde stoelen. 

Met de nieuwste trends mee?

Naast de all time favorites hebben we natuurlijk ook nieuwe favorieten in het assortiment. Deze stoeltjes zijn niet stapelbaar, maar kunnen wel uit elkaar waardoor ze ook gemakkelijk op te bergen zijn indien nodig. Deze stoeltjes gaan eigenlijk met alle trends mee! Ze zijn gemaakt van velvet stof in diverse kleuren: oker geel, donker groen, champagne en nog veel meer. De verschillende modellen hebben allemaal hun eigen unieke karakter, waardoor ze geweldig zijn voor kerst. Denk aan een goud frame, mooie siernaden of een unieke zitting. Om het nog aantrekkelijker te maken, bieden we een speciale Kerst Deal aan: al vanaf 10 stuks in plaats van de gebruikelijke 40, krijg je €20 korting per stoel! Een uitstekende kans om jouw horecazaak een trendy en feestelijk uitstraling te geven. En dat voor een mega lage prijs voor nieuwe stoelen. Zo kan je al voor €39,99 ex. btw een nieuwe stoel geleverd in doos krijgen. 

Waar moet je nog meer aan denken?

Naast het kiezen van het juiste meubilair zijn er nog meer strategieën om het maximale uit de kerstdagen te halen. Het gaat hierbij vooral om het totaal plaatje van het idee dat gasten van kerst hebben. Dat begint al bij de entree en versiering van jouw restaurant. Zorg er voor dat deze op en top in kerst sfeer is. Ook het personeel speelt hierin een grote rol. Zorg voor mooie kleding die anders is dan de rest van het jaar. Dit kan een gekke kerst trui zijn of juist een mooie pak met vlinderdas. Door de gasten te ontvangen in een warme sfeer zullen zij meteen een geliefd gevoel hebben. Overweeg bijvoorbeeld van het aanbieden van een uitgebreid kerstmenu. Een unieke kaart zorgt ervoor dat mensen een positieve ervaring hebben én over die belevenis zullen praten. 

 

Wij begrijpen dat de tijd al dringt en alle ondernemers ontzettend veel voor te breiden hebben. Daarom bieden wij ook spoedlevering aan. Mocht je hier gebruik van willen maken, laat het ons dan weten. Dan zorgen wij dat jouw bestelling binnen 4 dagen voor de deur staan! 

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom