Exclusieve toegang tot producten & kortingen

Volg jij ons al op Whatsapp Channels?

We hebben geweldig nieuws te delen – we stappen samen de toekomst van communicatie in met WhatsApp Channels! Nog nooit is het zo simpel geweest om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends & ontwikkelingen van bedrijven die JIJ leuk vindt. Omdat het iets nieuws en vooral nog niet zo bekend, laten we je graag weten wat het inhoud. Zodat al je vragen weg zijn en je kan profiteren van exclusieve toegang tot producten & kortingen. 

Waarom Whatsapp Channels?

WhatsApp Channels zorgt ervoor dat jij interessante bedrijven kan volgen.  Deze komen niet tussen je chats te staan, maar bij Updates (linkes onderin). Het geeft de mogelijkheid om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, zonder uren te hoeven scrollen. 

Je komt namelijk gewoon in een chat waar alleen het bedrijf berichten kan plaatsen. Deze berichten verdwijnen weer naar 30 dagen. Volgers kunnen alleen maar reageren middels emoji’s. Je zal dus geen overkill krijgen aan berichten, maar alleen nuttige informatie wanneer jij dat wil. Natuurlijk zit er ook een voordeel aan het volgen van Euroseat. 

Een duidelijk stappenplan:

Om ons te kunnen volgen hoef je eigenlijk alleen maar 3 dingen te doen:

1) Klikken op de button hieronder
2) De “volg” button aanklikken
3) Je meldingen aanzetten zodat je geen berichten van ons mist 

Nadat je dit hebt gedaan, zijn wij toegevoegd aan jouw Channels. Je kan ons terug vinden door (bij WhatsApp) links onderin op “updates” te klikken. Daar zie je ons dan staan! Als je op ons Channel klikt, open de chat waar je alle exclusieve informatie vindt. Hieronder staat ook nog even een verduidelijking, waar je ons kan terug vinden. 

Welke berichten kan je van ons verwachten?

Exclusieve voordelen voor onze volgers

  1. 🛍️ Unieke Kortingen: Als volger van ons WhatsApp-kanaal krijg je als eerste toegang tot (exclusieve) kortingen. Het is onze manier om je te bedanken voor je loyaliteit.

  2. 🆕 Nieuwste items:  Als WhatsApp-volger zie je onze nieuwste items nog VOOR ze op de site verschijnen. Dat betekent dat je als eerste de kans hebt om die must-have stukken te bemachtigen.

Wees voorbereid op leuke vaste posts!

Om je niet te overspoelen met informatie en aanbiedingen, hebben we twee vaste posts in het leven geroepen:

🎈 Dolle Dingsdag: Een blik op unieke items en parels die nog niet online beschikbaar zijn. We geven je de primeur om ze als eerste aan te schaffen!

💰 Vlijmscherpe Vrijdag: Profiteer van exclusieve kortingen op ons huidige assortiment, seizoensgebonden aanbiedingen en speciale kortingscodes die nog niet online staan of zelfs niet online komen. Denk aan dag toppers of andere bizarre kortingen. 

Wil jij op de hoogte blijven van Exclusieve kortingen en toegang tot producten voordat ze online staan?

We beloven je niet te spammen, maar je te verwelkomen met waardevolle content en aanbiedingen.Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons op WhatsApp en ontdek de Euroseat-voordelen als nooit tevoren! 📲

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom