Tafels


Extra filters

Horecatafels

Horecatafels om aan te dineren. Horecatafels om aan te borrelen. Horecatafels om aan te vergaderen. Horecatafels voor binnen. Horecatafels voor buiten. Tafels om aan te hangen, te snacken, uit te puffen van een inspanning. Tafels om aan te kleuren of op te dansen. Klassieke tafels, moderne horecatafels. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Bij Euroseat.nl vindt u de horecatafels die u zoekt:

  • cafétafels – waar uw gasten heerlijk aan kunnen bijpraten
  • stamtafels – waar uw vaste gasten samenkomen
  • statafels – voor een dynamisch gezelschap
  • klaptafels – extra capaciteit, altijd handig
  • terrastafels – voor de heerlijke Hollandse zomers
  • salontafels – voor het zitje in uw eetcafé

Zoekopdracht

Euroseat.nl is de grootste meubeloutlet van Europa. Vanuit Alkmaar bedienen we zowel grote als kleine(re) partijen. Ons assortiment horecameubilair is ruim 75.000 stuks groot. Deze omvang zorgt ervoor dat iedereen datgene vindt dat hij of zij zoekt. In het uitzonderlijke geval dat we onze relaties niet direct kunnen bedienen, nemen we graag een zoekopdracht aan. Zo zorgen we ervoor dat iedere klant de gewenste horecatafel, statafel of barkruk ook daadwerkelijk krijgt. We zijn dan wel een outlet, dat betekent nog niet dat we geen service bieden!

 

Groot aanbod horecatafels

Smaak is heel persoonlijk. Juist daarom hebben we de keuze voor een enorm assortiment gemaakt. Het stelt ons in staat onze klanten volledig te bedienen met veel verschillende soorten horecatafels en ander meubilair. Een groot deel van ons assortiment is tweedehands, maar we hebben tevens modellen uit collecties van voorgaande jaren. Deze horecatafels zijn dus gloednieuw! Wilt u de herinrichting van uw horecagelegenheid uitbesteden? Ook dan kunt u rekenen op de service van Euroseat.nl. Onze ervaren medewerkers zetten een unieke en onderscheidende sfeer neer tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wilt u horecatafels komen bekijken in onze showroom in Alkmaar of meer te weten komen over onze totaalconcepten? U bent van harte welkom! We zijn op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Bestel uw horecatafels eenvoudig online

Heeft u de juiste horecatafels gevonden? Bestel ze eenvoudig via onze webshop:

  • selecteer de gewenste horecatafels
  • vul het gewenste aantal en uw gegevens in
  • verzend uw offerte- of bestelformulier
  • ontvang nog dezelfde dag uw offerte

Komt u er niet uit? Of heeft u aanvullende vragen? Bel gerust even!

 

Collectie voor binnen en buiten

Euroseat.nl heeft een ruime en mooie collectie gebruikte horecatafels. Super geschikt voor het interieur van uw gelegenheid, maar ook voor uw (overdekte) terras! Met onze horecatafels kunt u weer jaren vooruit in de stijl die u wenst! Bent u op zoek naar de perfecte match tussen de horecatafels voor binnen en buiten? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag!

 

Voor wie

Euroseat levert aan zowel zakelijke als particuliere relaties. Veel horecabedrijven, verhuurbedrijven en trouwe particuliere klanten kopen hun horecatafels al vele jaren bij Euroseat.nl. Lage prijzen zijn voor zowel onze klanten als voor onszelf van groot belang. Daarom maken wij bijvoorbeeld geen gebruik van kostbare reclames en dure a-locaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten. In principe halen onze relaties hun gekochte horecameubilair op in Alkmaar. Maar natuurlijk kunnen we uw horecatafels desgewenst ook bezorgen. We beschikken over een flink wagenpark waarmee we zelfs omvangrijke bestellingen tijdig kunnen leveren. Wilt u uw huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wilt u meer weten? Heeft u een vraag over een specifieke horecatafels of ander meubilair? Neem gerust contact op via 072-5207139.