Terrastafels


Extra filters

Terrastafels
Voor de meeste mensen is het buitenleven ultiem. Buiten borrelen en eten geeft nagenoeg iedereen een goed gevoel. Dat gevoel wordt nóg beter wanneer men aan een goede terrastafel zit (of staat). De kenmerken van deze goede terrastafel? Een stevig blad (waar men lekker op kan leunen), een nog steviger onderstel (niets is erger dan een wiebelende tafel) en een prettige look (want het oog wil ook wat). U zit hier goed, Euroseat.nl heeft dé terrastafel voor uw café, restaurant of club.

 

Terrastafels van Euroseat.nl
Euroseat.nl werkt al sinds haar oprichting in 2000 samen met diverse importeurs en fabrikanten uit de Benelux. Deze samenwerkingen zorgen voor een assortiment met ruim 75.000 artikelen -gebruikt én nieuw- voor een zeer lage prijs. U vindt ons aanbod terrastafels gemakkelijk en snel in onze webshop. Ons horecameubilair is zonder uitzondering goede kwaliteit. Zijn er kleine gebruikssporen? Dan worden deze vermeld bij de productomschrijving. Op zoek naar een specifieke terrastafel? Zet een zoekopdracht bij ons uit. Wij zijn u graag van dienst!

Let op: een aantal van onze terrastafels zijn opklapbaar. Handig voor seizoensdrukte of wanneer u met wisselende groepsgroottes te maken heeft. Opklapbare terrastafels leveren extra capaciteit tegen minimale opslagruimte. Een win-win situatie.

 

Tweede kans voor gebruikte tafels
Gebruikte terrastafels krijgen bij de relaties van Euroseat.nl een tweede kans. En waarom niet? Wanneer u voor nieuwe terrastafels kiest, bent u na verloop van tijd ook zeker van gebruikssporen. Dat houden we simpelweg niet tegen. Kies daarom voor de gebruikte terrastafels van Euroseat.nl -die overigens slechts minimale gebruikssporen bevatten-, zo houdt u geld over voor andere zaken. Heeft u een horecabedrijf en bent u op zoek naar mooie gebruikte tafels en gebruikte stoelen? Of wilt u oude tafels een nieuw leven meegeven? Kies dan voor Euroseat.nl, de grootste opkoper en verkoper van tweedehands terrastafels in Europa. Onze loods is 10.000 vierkante meter groot, wat betekent dat wij snel uit voorraad kunnen leveren. Wanneer u graag voordelig voorzien wilt worden van een groot aantal mooie terrastafels, had u het niet beter kunnen treffen!

 

Bestelwijze
Bekijk en vergelijk ons aanbod in terrastafels eenvoudig online. Heeft u de perfecte terrastafels gevonden en wilt u graag overgaan tot koop? Dat kan heel eenvoudig via onze webshop:

  • selecteer de gewenste terrastafels
  • vul het gewenste aantal en uw gegevens in
  • verzend uw offerte- of bestelformulier
  • ontvang nog dezelfde dag uw offerte

Komt u er niet uit? Of bent u op zoek naar een specifiek soort terrastafel? Bel gerust even! Want net als het hanteren van lage prijzen vinden wij het verstrekken van service heel normaal. We staan voor u klaar.

 

Wilt u de gekozen terrastafels graag in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Onze showroom is op werkdagen geopend tussen 09.00 en 17.00 uur. U bent van harte welkom.

 

 

 

Voor wie

Euroseat.nl levert aan zowel zakelijke als particuliere relaties. Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw en bezorgkosten. Normaal gesproken halen onze afnemers hun meubilair op in onze outlet in Alkmaar. Bent u niet in de gelegenheid? Dan dragen wij zorg voor het bezorgen van uw terrastafels!

We beschikken over een flink wagenpark waarmee we ook omvangrijke bestellingen op het gewenste moment kunnen leveren. Wilt u uw huidige meubilair direct door ons laten afvoeren? We denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Over Euroseat.nl
Geïnteresseerden in horecastoelen die even betaalbaar als kwalitatief goed zijn, komen vanzelf bij Euroseat.nl in Alkmaar uit. Onze meubeloutlet is met 75.000 artikelen en 10.000 vierkante meter vloeroppervlak de grootste van Europa. Bij ons vindt u de terrastafels die u zoekt!

 

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over de door u geselecteerde terrastafels? Neem gerust contact op via 072-5207139.