Black Friday bij Euroseat

Kom jij de 24ste bij ons langs?

Het is weer die tijd van het jaar waarin de feestdagen voor de deur staan en de geur van gezelligheid zich door de straten verspreidt. En bij Euroseat willen we deze feestelijke periode nog specialer maken voor jou als horeca ondernemer. Daarom hebben we deze Black Friday Actie in het leven geroepen, zodat jij met een fris en vernieuwd interieur je gasten kunt ontvangen.

Op 24 november openen we onze deuren wagenwijd voor horeca ondernemers (& natuurlijk particulieren) die op zoek zijn naar de beste deals. Wat staat je te wachten? BTW Vrij Shoppen! Dat betekent maar liefst 21% korting op al het gebruikte horecameubilair in onze showroom. Een kans die je niet wilt missen om je zaak een upgrade te geven en tegelijkertijd je budget te sparen.

Black Friday: BTW VRIJ SHOPPEN

De feestdagen in het vizier

Terwijl de dagen korter worden en de avonden langer, is er niets beters dan je horecazaak om te toveren tot een warm en uitnodigend toevluchtsoord voor je gasten. Denk aan gezellige hoekjes met comfortabele stoelen waar gasten kunnen ontspannen na een drukke dag winkelen. Voeg stijlvolle tafels toe voor intieme diners en bartenders die klaarstaan om warme drankjes te serveren aan gasten die even willen opwarmen. Door nu in te spelen op de behoeften van je gasten, maak je jouw horecazaak niet alleen winterklaar, maar ook klaar voor het feestseizoen.

De feestdagen bieden een uitgelezen kans om jouw zaak in de schijnwerpers te zetten. Een vernieuwd interieur zal niet alleen bestaande klanten aantrekken, maar ook nieuwe gasten nieuwsgierig maken. Dus, terwijl de temperatuur daalt, stijgt de aantrekkingskracht van jouw horecazaak! Laat deze Black Friday niet aan je voorbijgaan. Kom op 24 november naar onze showroom en ontdek hoe je jouw horeca-interieur kunt transformeren met onze onweerstaanbare deals. Euroseat staat klaar om jou te helpen jouw zaak te laten stralen tijdens de komende feestdagen en koude maanden. Maak je klaar voor een winter vol warmte, gastvrijheid en succes!

Wil jij op de hoogte blijven van Exclusieve kortingen en toegang tot producten voordat ze online staan?

Volg ons dan op Whatsapp Channels. Dat kan via de Whatsapp button hieronder óf als je meer informatie wil, kan je onze informatie blog hier lezen!

Advies nodig?
Kom langs in
onze showroom